Online Jobs - ZyrtariMendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comSFC ALB

Virtual Assistant

• Kohë e plote

 • English Level C1 (speaking, writing, listening);
 • Experience: Entry Level (0-2 years)
Tirane

SFC ALB

Recruiter

• Kohë e plote

 • • English Level C1(speaking, writing, listening)
 • • Full Time (Monday to Friday, 15.00 - 23.00)
Tirane

SFC ALB

Data Entry Specialist

• Kohë e plote

 • • English Level C1 required
 • • Full Training provided for all qualified applicants
 • • Working Hours(14.30 – 23.00)
Tirane

Lim-Em

Team Leader Architect - Herzog & De Meuron

• Kohë e plote

 • • Diplomë në degën e Arkitekturës.
 • • Të ketë eksperiencë pune 7 vjecare.
Tirane

Alpitour

Asistent Udhetimi

• Kohë e plote

 • • Njohja e mirë e gjuhës italiane.
 • • Përdorimi i mirë i word, excel, pivot.
Tirane

ISDC

Pergjegjese Finance

• Kohë e plote

 • • Arsim i lartë Ekonomik
 • • Njohuri të kontabilitetit dhe Financë 5.
Tirane

ALBANIA BAY MARINA

Financiere

• Kohë e plote

 • • Të ketë mbaruar arsimin e lartë në Fakultetin Ekonomik
 • • Të njohë programin e kontabilitetit dhe Finance 5;
Tirane

ISDC

Juriste

• Kohë e plote

 • • Arsimi ne Fakultetin Juridik
 • • Eksperiencë 10 vite.
Tirane

Klar&Coffee

Financier/e

• Kohë e plote

 • • Të ketë mbaruar fakultetin Ekonomik:
 • • Të ketë eksperience pune 5 vjet.
Tirane

Revenued Albania

SEO Specialist

• Kohë e plote

 • • C1 English level proficiency and fluency.
Tirane

Shkolla Woodrow Wilson

Mesuese Gjuhe/Letersi

• Kohë e plote

 • • Te kete licensen e mesuesise
 • • Përvoje pune në profesion
Tirane

Forvis Mazars

Baboon Food Delivery

Sales Account Manager

• Kohë e plote

 • Previous experience as a Sales Account Manager
Tirane

SKYTECH

M SORA Tirana sh p k

Financier/e

• Kohë e plote

 • • Të përdorë mirë program financiar dhe paketën MS Office
 • • Të njohë shumë mirë legjislacionin tatimor
Tirane

Forvis Mazars

Telecall Agency

Operator/e Telefonie

  •Kohë e plote
Tirane

Mellon Albania

Contact Center Supervisor

• Kohë e plote

 • • Excellent Communication Skills.
 • • Fluency in English.
Tirane

Lufi Sha

Financiere Fushe Kruje

  •Kohë e plote
Fushë-Krujë

INA shpk

Ekonomiste

• Kohë e plote

 • • Diplomë Universitare ne Fakultetin e Ekonomise.
 • • Minimalisht 1 vit eksperiencë e ngjashme e mëparshme pune.
Tirane

Dauti Komerc

Shkolla Woodrow Wilson

Mesuese te Ciklit te Ulet

• Kohë e plote

 • • Arsim i Larte per Cikel te Ulet
 • • Te kete licensen e mesuesise per ciklin e ulet
 • • Përvoje pune në profesion
Tirane

Mellon Albania

Help Desk Specialist

• Kohë e plote

 • • University Degree.
 • • Knowledge of English.
 • • Customer Oriented.
Tirane

Eurolab Internacional Grup

Senior Legal and Compliance

• Kohë e plote

 • • Professional Legal English
 • • Very good use of MS Office package
Tirane

Tronix Sh.P.K

Specialist Shitjesh

  •Kohë e plote
Tirane

SKYTECH

Boga & Associates

Senior Accountant

  •Kohë e plote
Tirane

Evro Jet Services SHPK

Flight Operations Specialist

  •Kohë e plote •Eksperiencë: Pak eksperience 0 - 2 vite)
Tirane

U40 Travel & Fun

Agjent/e Udhetimi

• Kohë e plote

 • • Page bazuar ne performance
 • • Udhetime
Tirane

Klinika KEIT

Recepsioniste

• Kohë e plote

 • • Njohuri shumë të mira të gjuhës italiane dhe angleze
 • • Aftësi shumë të mira komunikuese
Tirane

2RM Lab

Accountant for Software Implementation

• Kohë e plote

 • • English proficiency
 • • Bachelor’s degree in accounting
Tirane

MEDCARGO INTERNATIONAL FORWARDING AND LOGISTICS ALBANIA SH.P.K

Sales Representative

  •Kohë e plote •Eksperiencë: Pak eksperience 0 - 2 vite)
Tirane

ArDan Albania

Remote Financial Data Analyst

• Kohë e plote

 • • Bachelor’s degree in finance, Economics, Accounting
 • • Proficiency in English
 • • Financial analysis and modeling
Punë nga shtëpia

2RM Lab

Sherbim Klienti

  •Kohë e plote
Tirane

2RMarketing

Specialist Marketingu

• Kohë e plote

 • • Aftësi të shkëlqyera analitike dhe komunikuese.
 • • Aftësi organizative dhe menaxheriale të shkëlqyera.
Tirane

Arctic Fox

Ekonomist/e

• Kohë e plote

 • • Diplomë Universitare, dega Financë ose ekuivalente
 • • 5+ vite eksperiencë në kompani shërbimesh dhe retail
Tirane

DENIS CONSTRUCTION SH.P.K

Jurist/e

  •Kohë e plote
Tirane

ALMO Konstruksion

Inxhinier/e Ndertimi Zyre

• Kohë e plote

 • Të zoterojë mirë programin AUTOCAD
 • Te ketë mbi 3 vjet eksperiencë pune
Tirane

2RM Lab

AZA Electronic

Agjent Shites Durres

• Kohë e plote

 • 6 ore ne dite
 • • Sherbim i shkelqyer i klientit.
Durres

TIGO

Asistente Ekonomiste

  •Kohë e plote
Tirane

Almania

Sales Agent

  •Kohë e plote
Tirane

KRACO

Agjent Shitje Durres

• Kohë e plote

 • • Preferohet Diplome Universitare;
 • • Preferohet eksperience e meparshme
Tirane

KRACO

Specialist Departamenti i Blerjeve

• Kohë e plote

 • • Të jetë i gatshëm të dalë në terren
 • • Njohuri të mira të gjuhës Angleze dhe Italiane.
Tirane

Nona shpk

Inventarizues

• Kohë e plote

 • • Te kete njohuri te mira te Financa 5
 • • Te kete njohuri te gjuhes angleze
Tirane

Trita Hospital

KRACO

Agjent Shitje Sarande

• Kohë e plote

 • • Preferohet Diplome Universitare;
 • • Preferohet eksperience te meparshme ne distribucion;
Tirane

Neptun shpk

Këshillues Klienti QTU

• Kohë e plote

 • • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • • Minimum 2 vjet përvojë pune në shitje me pakicë
Tirane

KRACO

Agjent Shitje

• Kohë e plote

 • • Preferohet Diplome Universitare;
 • • Preferohet eksperience te meparshme ne distribucion;
Tirane

KRACO

Specialist Finance

• Kohë e plote

 • • Diplome Universitare në Degën Financë / Kontabilitet;
 • • Njohuri te programit NAVISION
Tirane

KRACO

Agjent Shitje Shkoder

• Kohë e plote

 • • Preferohet eksperience te meparshme ne distribucion;
 • • Te kete njohuri shumë të mira të paketës Window
Shkodër

La Perla

Financiere

• Kohë e plote

 • • Dy vite eksperiencë pune si Financiere
 • • Njohuri të gjuhës angleze
Tirane

La Perla

La Perla

Fare Impresa

Freelancer Web developer

• Kohë e plote

 • • Të disponojë Portofol Punimesh
 • • Aftesi organizative, komunikimi dhe bashkepunimi.
Tirane

Fare Impresa

Internship Asistente Administrative dhe Marketing

• Internship

 • • Praktike profesionale ne vendin e punes
 • • Mundesi rritje dhe punesimi
Tirane

Studio Ligjore Morina

Avokat

  •Kohë e plote •Eksperiencë: Pak eksperience 0 - 2 vite)
Tirane

Agikons

Skulptor

  •Kohë e plote
Tirane

Best Western Premier Ark Hotel, Rinas, Tirana, Albania

Recepsionist Turni 3

• Kohë e plote

 • • Minimalisht 3 vjet përvojë
 • • Njohuri të shkëlqyera të Anglishtes dhe Italishtes.
Tirane

Gener 2 sh.p.k.

Inxhinier Elektrik

• Kohë e plote

Edukimi: Inxhineri Elektrike.

Eksperienca : minimumi 5 vjet.

Tirane

Agikons

Menaxher Gjelberimi

• Kohë e plote

 • Te kete mbaruar arsimin e larte per horikulture ose inxhinieri Pyjesh
 • Te kete minimalisht 5 vjet pune
Tirane

VAS TOUR OPERATOR

Agjent Rezervimi

• Kohë e plote

 • • Zoterim i gjuhës Angleze.
 • • Diplome Universitare.
Tirane

Agikons

Menaxher Projekti

• Kohë e plote

 • • Të ketë përfunduar arsimin e larte
 • • Të ketë të paktën 3 vjet eksperience pune
Tirane

Agikons

Menaxher Sigurie

• Kohë e plote

 • Aftësi dhe shkathtësi ndërpersonale
 • Aftësi organizative dhe udhëheqëse
Tirane

Agrocon Albania

Ekonomist / Financier Lushnje

• Kohë e plote

 • • Eksperienca: 5+ vite eksperience pune si Ekonomist
 • • Njohje te programit Excel dhe Finance 5
Lushnje

DEASLEEP

Asistente Ekonomiste

• Kohë e plote

 • • Arsim i lartë në Financë/Menaxhim Biznes.
 • • Me eksperiencë.
Tirane

Raiffeisen Bank Albania

Bankier Personal Dega Permet

• Kohë e plote

 • • Diplome Bachelor ne Finance, Administrim Biznesi, Marketing
 • • Aftesi shume te mira komunikuese
Përmet

Banka Kombetare Tregtare BKT

Summer Internship

• Internship

 • • Practical experience in banking .
 • • Mentorship from industry experts.
Tirane

ONE Albania

Call Center Specialist

• Kohë e plote

 • • University degree.
 • • 1 year preferable in similar areas of customer support of shop.
Tirane

Abissnet Sh.A.

Specialist/e Help-Desk

• Kohë e plote

 • • Te kete perfunduar arsimin e larte preferohet Ing Telekomunikacion.
 • • Te kete eksperience ne te njejten detyre
Tirane

Banka Kombetare Tregtare BKT

Teller Rrogozhina Branch

• Kohë e plote

 • • To own an Economic University Degree;
 • • To have strong communication skills;
Rrogozhinë

SiCRED sh.a.

Specialist/e Administrimi

• Kohë e plote

 • • Të ketë mbaruar studimet e larta në njërën nga degët e Fakultetit të Ekonomisë;
 • • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze;
Tirane

SPAR

Menaxher/e Dyqani

• Kohë e plote

 • • Aftësi për të punuar në skuadër
 • • Aftësi për të drejtuar, marrë vendime dhe planifikuar
Tirane

Raiffeisen Bank Albania

Sherbim Klienti/Teller Kombinat

• Kohë e plote

 • • Aftesi shume te mira komunikuese
 • • Aftesi te mira analiktik
Tirane

KRACO

Magazinier

• Kohë e plote

 • • Të ketë arsimin e mesëm;
 • • Të ketë 2-5 vjet eksperiencë në pozicion të ngjashëm;
Tirane

AMELIA SOLAR

Ekonomiste

• Kohë e plote

 • • Studimet e larta në Ekonomi.
 • • Të njohë gjuhën Angleze.
Tirane

Raiffeisen Bank Albania

Sherbim Klienti/Teller Fushe-Kruje

• Kohë e plote

 • • Aftesi per tu adaptuar shpejt ndaj ndryshimeve.
 • • Aftesi te mira analiktike.
Fushë-Krujë

VAS TOUR OPERATOR

Specialiste Finance

• Kohë e plote

 • • Diplomë Universitare, dega Financë
 • • 3+ vite eksperiencë pune
Tirane

VAS TOUR OPERATOR

Travel Advisor

• Kohë e plote

 • • Aftësi të mira organizative dhe komunikimi
 • • Njohje dhe zotërim i mirë i gjuhës Anglez
Tirane

KRACO

Specialist Finance

• Kohë e plote

 • • Aftesi shume te mira analitike;
 • • Te jete energjik dhe i afte te punoje ne grup;
Tirane

Raiffeisen Bank Albania

Sherbim Klienti /Teller Kamez

• Kohë e plote

 • • Diplome Bachelor ne Administrim
 • • Aftesi shume te mira komunikuese
Kamëz

Ria 2000

Magazinier

• Kohë e plote

 • • Kushte shume te mira pune.
 • • Paga shume te kenaqshme
Tirane

KRACO

Agjent Shitje Gjirokaster

• Kohë e plote

 • • Preferohet Diplome Universitare
 • • Preferohet eksperience te meparshme ne distribucion
Gjirokastër

KRACO

Koordinator Turni

• Kohë e plote

 • • Te kete aftesi te mira menaxhimi dhe organizimi pune
 • • Aftësi shumë të mira komunikuese
Tirane

VAS TOUR OPERATOR

Back Office Support Agent

• Kohë e plote

 • • Preferohet eksperiencë (Agjensi udhëtimi - Turizëm)
 • • Disponibel per te qene fleksibel me oraret
Tirane

Dimax Albania Shpk

Ekonomiste

• Kohë e plote

 • • Studimet e larta në Ekonomi.
 • • Të njohë gjuhën Angleze.
Tirane

Tobacco Holding Group shpk

Asistente Finance

• Kohë e plote

 • • Diplomë Bachelor Ekonomik
 • • Njohuri te programit Navision
Tirane

LUFRA

Menaxher në departamentin e logjistikës Lushnje

  •Kohë e plote •Eksperiencë: Mesatare 3 - 10 vite)
Lushnje

Covisian Albania Sh.P.K.

Operatorë telefonike për gjuhën Gjermane, Durrës

• Kohë e plote

 • Pagesë Orare ndër më të lartat në sektor
 • Bonus Mirëseardhje 20.000 lekë NETTO
Durres

Raiffeisen Bank Albania

Sherbim Klienti/Teller Dega Vlore

• Kohë e plote

 • • Diplome Bachelor ne Administrim
 • • Aftesi shume te mira komunikuese.
Vlore

Covisian Albania Sh.P.K.

Operatorë telefonike për gjuhën Gjermane

• Kohë e plote

 • Pagesë Orare ndër më të lartat në sektor
 • Bonus Mirëseardhje 20.000 lekë NETTO
Tirane

SPAR

Enterprise Rent a Car

Asistent ekonomiste

• Kohë e plote

 • • Regjistrim fatura shitje ne sistem
 • • Nxjerje raporte dhe kontroll
Tirane

STAR ALBANIA SHPK

Junior with mechanical/electrical background

• Kohë e plote

 • • You will be supported by an expert tutor 
 • • Training
 • • Flexible schedule
Tirane

ALKOS GROUP

Agjent Shitje EX-VAN

• Kohë e plote

 • • Ne ofrojme Page motivuese
 • • Shperblim mbi bazen e performances ne shitje
Tirane

ALKOS GROUP

Junior Brand Manager

• Kohë e plote

 • • Master’s degree in Economics
 • • 1-2 years of experience in Marketing
Tirane

ALKOS GROUP

Menaxher Rajonal Shitjesh HORECA

• Kohë e plote

 • • Pagë konkuruese dhe përfitime të tjera.
 • • Mundësi për zhvillim profesional dhe karrierë.
Tirane

ALKOS GROUP

Agjente Shitje Kozmetike (F)

• Kohë e plote

 • • Pagë motivuese;
 • • Shpërblim mbi bazën e performancës në shitje
Tirane

Balfin DEVELOPMENT

Arkitekt Teknik Projektimi

• Kohë e plote

 • • Të paktën 5 vite experiencë si ne fushen e projektimit dhe te zbatimit;
 • • Aftësi kreative në projektim;
Tirane

Balfin DEVELOPMENT

Menaxher i Njësisë së Marrëdhënies me Klientët

• Kohë e plote

 • • Diplomë në Arkitekturë
 • • Aftësi të forta organizative dhe multitasking
Tirane

ALKOS GROUP

Agjent Shitje EX-VAN

• Kohë e plote

 • • Ne ofrojme Page motivuese;
 • • Shperblim mbi bazen e performances ne shitje;
Tirane

ALKOS GROUP

Brand Manager

• Kohë e plote

 • •  Të kenë jo më pak se 2 vite pune
 • • Të zotërojë patentë të klasit B
Tirane

ALKOS GROUP

Agjent Shitje Elbasan

• Kohë e plote

 • • Ne ofrojme Page motivuese;
 • • Shperblim mbi bazen e performances ne shitje
Elbasan

ALKOS GROUP

Agjente Shitje Kozmetike (F)

• Kohë e plote

 • • Pagë motivuese
 • • Shpërblim mbi bazën e performancës në shitje
Tirane

ALKOS GROUP

Senior Brand Manager

• Kohë e plote

 • • Proven experience as a Product Manage
 • • Organizational and leadership abilities
Tirane

Big Market

Operatore Finance ( Yzberisht )

• Kohë e plote

 • Arsimin e lartë Ekonomik.
 • Njohuri të sistemit Financa 5
Tirane

Agna Group

Receptionist

• Kohë e plote

 • • Very good communication and coordination skills
 • • Consistent, professional dress and manner
Tirane

SPAR

Menaxher/e Dyqani Fier

• Kohë e plote

 • • Diplomë universitare.
 • • 3 vite pune në shitje me pakicë.
Fier

Globe Shops shpk

Specialist i Shitjeve Durres

• Kohë e pjesshme

 • • Të ketë arsimin e lartë.
 • • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.
Durres

WOW Digital

Front-End Developer

• Kohë e plote

 • • Rritja në karrierë.
 • • Rroga konkuruese në krahasim me tregun Shqiptar.
Tirane

Kalaja Talent Consulting

Arketare

• Kohë e plote

 • • Arkëtimin e rregullt të të ardhurave.
Tirane

WOW Digital

Back-End Developer

• Kohë e plote

 • • Rritja në karrierë.
 • • Rroga konkuruese në krahasim me tregun Shqiptar.
Tirane

Kalaja Talent Consulting

Menaxher Shitje Showroom

• Kohë e plote

 • • Të ketë përvojë pune
 • Paga: E negociueshme.
Tirane

Kalaja Talent Consulting

Agjent Shitje

• Kohë e plote

 • • Të ketë eksperiencë
 • • Të ketë leje drejtimi.
Tirane

Kalaja Talent Consulting

Specialiste Finance

  •Kohë e plote •Eksperiencë: Mesatare 3 - 10 vite)
Tirane

Orbico Shpk

Warehouse Manager

  •Kohë e plote •Eksperiencë: Mesatare 3 - 10 vite)
Tirane

Banka Kombetare Tregtare BKT

Specialist Central Operations

• Kohë e plote

 • • Execute the daily transactions;
 • • 3 years of experience.
Tirane

Agna Group

Agjent Shitjesh Kukes

• Kohë e plote

 • • Të ketë përfunduar arsimin e lartë.
 • • Leje drejtimi automjeti.
Kukës

ProCredit Bank

Keshillues Klienti

• Kohë e plote

 • • Eksperience pune.
 • • Diplome universitare.
Tirane

International Maarif Schools of Albania

Mesues Shkoder

• Kohë e plote

 • • Edukatore/ Mësues Parashkollor
 • • Mësues/ e Anglishte
 • • Mësuese e Arsimit Fillor
 • • Mësues/ e Fizike
 • • Mësues/ e Filozofie
Shkodër

ProCredit Bank

Specialist Marketing

• Kohë e plote

 • • 3+ year of experience in marketing
 • • Flexibility to travel, attend events, fairs, etc
Tirane

The Headhunter

Real Estate Specialist

  •Kohë e plote
Tirane

Home Tech sh.p.k

Agjent Shitje ne Rrethe

  •Kohë e plote
Durres, Elbasan, Shkodër

Balfin DEVELOPMENT

Senior Business Analyst

• Kohë e plote

 • • 5 vite eksperiencë në raportim financiar.
 • • Diplomë Bachelor Kontabilitet.
Tirane

Balfin DEVELOPMENT

Ndihmës Menaxher Projekti

• Kohë e plote

 • • 4 vite eksperiencë në projektim.
 • • Aftësi për të menaxhuar.
Tirane

Home Tech sh.p.k

Agjent Shitje

  •Kohë e plote
Tirane

The Headhunter

Executive Assistant

  •Kohë e plote
Tirane

Konecta Albania

Servizio Clienti

• Kohë e plote

 • 370-500 Lek/ora + bonus mensili
 • • Formazione retribuita
 • • Bonus Porta un Amico
Tirane

Raiffeisen Bank Albania

Sherbim Klienti /Teller Dega Burrel

• Kohë e plote

 • • Diplome Bachelor ne Administrim, Finance, Marketing
 • • Aftesi shume te mira komunikuese
Burrel

LIFE

Accounting

• Kohë e plote

 • • Ottime capacità di analisi e problem solving
 • • Buone doti di comunicazione
 • • Teamwork
Tirane

Konecta Albania

Assistenza Clienti Food Delivery

• Kohë e plote

 • 400 Lek/ora + bonus mensili
 • Formazione retribuita
 • Bonus Porta un Amico 200 Euro
 • Bonus di Benvenuto 300 Euro
Tirane

LIFE

Operatori per servizi di vendita

• Kohë e plote

 • • Breve esperienza nella consulenza/assistenza/vendita telefonica
 • • Ottimo italiano, livello B2/C1/C2
Tirane

Utransport shpk